Alldeles för mycket att göra just nu

Jag har skjutit en del skolarbeten framför mig under vårterminen och det får jag ju sota för nu. Så just nu kämpar jag med att få så mycket som möjligt klart samtidigt som det är praktik, jobb, snart skola igen och festligheter. Så tiden eller orken finns inte att uppdatera här men det kommer ett inlägg om min praktik, vårbruket som redan är klart och lite annat smått och gott! Så håll till godo!! Söndag den 1:e maj

Första maj var säkerligen de allra flesta bakfulla efter festande på Valborg men inte jag! 

Jag spenderade större delen av dagen i 8550:n och ringvälten efter. Fint som fasen fram tills att det hände en incident som drog stämningen ganska rejält. Men inget jag tänker dela med mig av här. 


Halv kass bild med tanke på att min telefon håller på att ge upp. Men nu är det full fart igen! Tänkte berätta om min första vecka i Halland sen och nu är det vårbruk för fulla muggar här hemma! Och vårbruk, det är fint de!!

Praktikvecka nr 2- Öland

Det blev inget mer ös under andra praktikveckan på Öland. Första dagen fick jag körade talriksharven. Det gick väl bra och kul att köra och så. Men sen resten av veckan var det bara att köra iväg skit och tippa när vi tömde djupströbäddar. Var även i ladugården en hel del. Krabbade lite med stora casen som inte ville starta heller. Men det har varit väldigt trevlig personal och det har varit två hela okej veckor! 

Visa fler inlägg