Nytt jobb- Horda Jersey

Jag skerv ju om att jag hade et nytt jobb på Falåkra gård. Där var jag över vintern och den siste februari gick jag hem. Av många olika anledningar, dels att det kommer hända en massa här hemma nu unnder våren och sommaren samt att jag ville ge honom en bra chans att hitta en ersättare som kunde lära sig arbetet nu när det fortfarande är lite lugnare. Och ersättare de hittat så det har löst sig! 
 
Och även jag har ett annat jobb, eller ja... Jag är där och extraknäcker när det behövs. Vissa veckor är det fyra dagar, n¨ågon vecka är det två dagar och någon vecka är det inga dagar. Men det ligger mycket närmare hemifrån och min far och han känner varandra så det är till största delen de två tillsammans som lägger upp min vecka. Så nu har jag 5 minuter till jobbet, 10 om man kör långsamt, istället för 45-50 minuter. 
 
Men det som är speciellt med detta stället är att de driver en gård med bara Jerseykor. Ni vet de här små, gula som alla säger är så envisa och tjuriga! Men jag vet inte... de är mest långsamma tycker jag. Envisa är de ju klart men de vet ju var de ska gå och allt sånt, men de är fruktansvärt långsamma ibland! 
 
 
 
 
Visa fler inlägg