Vår i luften

Idag har jag och min mor varit i stan en runda. Inget givande precis men fick köra med min pärla i alla fall! dessutom var det ju lite vårväder så skinntröjan fick komma fram efter hösten och vintern. 
 
 
Konstaterade även att mitt normallockiga hår inte passar ihop med en bandana. 
 
Men annars så rullar livet på. Finbesök av några vänner igår, drack kaffe och lite så. Och imorgon är det dags för skolan igen och det slog mig just att jag inte ens börjat att packa!! Nu är det bråttom!!! 

Min arbetsplats för en stund

För en stund spenderar jag min arbetstid på kontoret i ladugården och fyller i stalljournalen, kalvningar och ser över korna på datorn i största allmänhet. Inte speciellt slitsamt, men de måste ändå göras. Och eftersom jag fortfarande inte lärt mig detta dataprogram helt ännu så är det en del att hitta och kan bli lite små knepigt ibland. Som idag till exempel så hittade jag spermaregistret. Så många gånger som jag svurit över att de inte funnits och sen fanns det ändå! 

Jaha nähä, nu måste jag fortsätta här! Vi höres! 
När livet vänder

Efter att jag varit nere på bottnen och vänt så är jag nu tillbaka mot toppen igen. Allt med jobbet börjar ordna sig. Allt med vänner är påväg att bli bättre än någonsin. Min balklänning har kommit. Studentklänning är beställd. Och jag har fått min studentmössa! 
 
 
Så det betyder alltså att även bloggen är påväg uppåt igen! 
Visa fler inlägg