Någon som vet/ har/ kan hjälpa?

Våren börjar komma och snart är det vårbruk, praktik och en massa annat som är hur kul som helst! Men det är en del annat som måste lösas också... 

Sommardäck till bilen... 

Så jag söker helt enkelt EN fälg som är likadan som de jag hade förra sommaren. De som är högst upp på bilden. 


Annars blir jag så illa tvungen att lägga på de som är nederst på bilden, och de är inte allt för vackra... 

Helst hade jag köpt ett par nya, typ 16" eller något, men ekonomin tillåter inte riktigt det. Speciellt när jag inte har möjlighet till att jobba så mycket nästa månad. 

Så om någon har en liggandes eller vet någon som har så kan ni väl hojta till? 

Ha de gött, puss hej!

Nytillskottet på betet

Vi har en del kvigor som går ute på bete och har gjort hela vintern. Självklart med tillskottsutfodring då! Och nu är det dags för en del av dem att kalva så det är en del extra jobb eftersom man måste se till dem var dag. Men idag så hade en liten sötnos fötts. En pigg och frisk liten kille som inte kan ha varit mer än an timme gammal. Han staplade fram efter sin mor på ostadiga ben men visade inga tecken på att det var något fel så han fick gå vidare. Ska ner och kolla till den igen och snart ska den hem till gården! 

Denna vecka...

Denna veckan har jag varit ledig måndag, tisdag, onsdag, var i skolan på torsdagförmiddagen och sen tig jag påsklov! Så skola har det ju inte varit så mycket av men annat däremot.

Måndag blev det en tripp till Ullared med mor min. Hittade inte så mycket och inget av intresse att visa här. 

Tisdags så var det studentfest igen! Med rock-tema denna gången. Jag blev sen som vanligt till förfesten vilket resulterade i lite sura miner men som senare glömdes bort. Och det blev en riktigt lyckad kväll! Träffade min barndomskompis som jag inte sett sen skolavslutningen i 9:an...! 
Flamsade runt med Elin på förfesten, tig fula bilder och skrev till hennes jobbarkompisar. 
I onsdags sen så blev det jobb och sen LRF möte på kvällen. Numera är jag ju supplient i styrelsen i moheda så hag ska vara med på alla möten. Jag och ett gäng gamla gubbar typ. Men det var trevligt, kom inte fram till något speciellt men det var en uppstart iaf och det ska nog bli ett bra år! 

I torsdags blev det bara jobb. Och igår jobbade jag och vid klockan fem blev det bestämt att jag skulle befinna mig i öjaby klockan åtta för att senare åka i till parken. Stressade i lagårn en stund och kom som vanligt iväg alldeles för sent men det ordnade sig det med. 
Inte en enda bild tog jag under kvällen för det hände så mycket annat och telefonen var som bortglömd. En riktigt lyckad kväll helt enkelt! 


En stel bild när vi alla fortfarande var nyktra var den enda som togs. Och jag såg ut som en dränkt katt som vanligt. 
Visa fler inlägg