Nu är pärlan såld

Häromdagen så var dagen kommen... Min pärla fick rulla vidare till en annan ägare. Så nu står jag här utan min gråa 940 som rullat i ur och skur. 
 
 
Men självklart står jag inte utan bil! Utan på gårdsplanen står nu istället en blå, 940, lätttryckare, som gått snäppet längre än den gråe och som jag är andra ägaren på. En bil som utseendemässigt är Gubbstukad x 1000 med sina orangea blinkersglas och navkapslar, men motormässigt likadan som min gråe pärla. 
 
Men den får ni bild på en annan gång istället! 

Inbakade flätor i ladugården ihop med peltorlurar

Jag är sällan den som orkar att göra något med håret för att jag ska ut i ladugården eller ut och köra. Men plötsligt händer det som sagt! 
 
För ett tag sedan så provade jag det här med inbakade flätor. Fint och så, blev ganska bra, fick undan håret från ansiktet och så. Dock blev de olika långa och det blev i sin tur ett störningsmoment. 
 
 
 
Sen kom nästa problem... PELTORLURARNA...
 
 
Passade väl sådär egentligen, men men... man kan ju inte alltid lyckas. Dock så är en helt vanlig knut förbannat smidigt när man har bråttom ut. 

Söndag 2016-09-14- TRAKTORRACE

I söndags var det dags för årets första traktorrace. Det gick av stapeln i Ingelstad, på skolan. Var hur taggad som helst på att åka dit och köra. Putsade på Albert och drog dit extra spännband så det skulle vara helt klart. 
 
 
Gav mig av vid kvart över sju på söndagsmorgonenn för att köra de där 1,5 timmarna ner till Ingelstad. Jag förstod dock inte upplägget riktigt förens efteråt när det var slut. Men jag fick köra fyra race, mot fyra olika förare. Och det var ett stort plus att man fick köra så mycket som man fick! Men det gick så fort, och någon gång fick jag köra direkt igen utan någon paus emellan. Banan passade ÄNTLIGEN min traktor, men ändå blev det ingen toppplacering... Det var en teknisk bana och jag kunde utnytja fyrhjulsdriften, och hade jag inte vällt tunnorna i de två första racen hade jag kanske gått vidare. Men det får man aldrig reda på. 
 
Hade dock jävligt roligt och är mer taggad än någonsin inför Moheda nu som är den 18:e! 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg