Oanmält besök från Länsstyrelsen

Igår när vi satt och drack kaffe knackade det på dörren så mor min gick och öppnade. ''Hej, vi kommer från Länsstyrselsen och skulle vilja prata med Thore''. Där satte både jag och far min kaffet i halsen... På med kläderna och ut och kolla vad det var frågan om. De hade fått in en anmälan om att våra djur var tunna och inte mådde bra så de skulle givetvis kolla upp detta. 
 
De gick runt och kollade medan jag och far min gick med och pratade lite lätt och diskuterade om hur det såg ut och varför och varför inte och så. När vi sen kom tillbaka till bilen så sa de att besöket verkligen inte var befogat, djuren mådde bra och allting såg bra ut. Funderingarna kom först när hon läste upp att det gällde djuren på våran andra fastighet... För de var de djuren som vi var anmälda för, men de tog vi hem tidigt i november och anmälan kom in i början på januari. Men de djuren som hade varit där såg också bra ut! 
 
Varför berättar jag då om detta egentligen när allting såg bra ut? 
 
Jo... För att detta gör mig så förbannad. Folk som inte förstår och ska lägga sig i och tro att de kan. Nu vet vi ju vem det var som anmälde men vad vinner personen på det? ABSOLUT INGENTING! Vi kommer fortsätta att ha djur där nere, sköta om dem och fodra dem som vi alltid gjort och vi kommer även fortsätta att flytta gödsel ner till den fastigheten. Det finns inget som kan stoppa oss från det. Men det är så irriterande när det ska vara samma visa varje år, varje gång vi kör gödsel så anmäls det till kommunen att vi har slängt gödsel över hela vägen, även om det enda som fins på vägen är hästskit, och några hästar det har vi då rakt inte. 
 
Men nu räckte det tydligen inte med att anmäla oss för att ha skitat ner vägen, kört gödsel på åkrarna fast vi inte får, kört fel håll förbi personens hus, utan nu skulle det anmälas för djuren också! Så nu är det slut med att tacka och ta emot skiten bara. Nu får det vara slut på detta och som extraknäckaren här säger; Synden straffar sig själv till slut
#1 - - J:

tyvärr räcker de med ens existens för att de ska reta upp någon, inte något att göra åt utan bara fortsätta starkare och inte låta den idioten vinna.