Vinterns arbete räddat

Precis som rubriken lyder så har jag räddat vinterns arbete. Det är alltid en massa att göra i ladugården hos korna och så, men det är ingen skörd, alla djuren hemma och det är lite lugnare under vinterhalvåret. Men för att inte bli utan arbete och för att komma utanför denna årdsplanen lite och se något annat så har jag fått en deltidstjänst på en annan gård fem mil hemifrån. Så där ska jag vara ett par dagar i veckan samt någon helg. 
 
Men även här hemma har jag skaffat mig extraarbete... Det var nämligen som så att jag vann utlottningen av en motorsåg som Svenssons motor i Växjö hade. 
 
 
Så nu när jag har TVÅ motorsågar blir det till att vara i skogen några timmar i vinter så att de får gå lite. Den andre fick jag i julklapp förra året av min far men den har inte fått gå speciellt mycket. Bara lite fingöra, kapa lite ved och så. Men detta året får det bli riktigt arbete i skogen för den också! 
 
Hoppas ni har de bra för det har i alla fall jag, trotts att det är mycket att göra, körande hit och dit och allt annat utöver jobb som ska hinnas med!